Kontaktirajte nas na broj telefona +385 1 37 00 707

O nama
Visok nivo usluge, profesionalan i odgovoran pristup svakom klijentu kao i jasna vizija temelji su na kojima smo izgradili našu tvrtku.

SDMS d.o.o. osnovan je 2007. godine u Zagrebu.

SDMS d.o.o. osnovan je 2007. godine u Zagrebu. Visoka razina usluge, profesionalan i odgovoran pristup svakom klijentu kao i jasna vizija temelji su na kojima smo izgradili svoje poduzeće.

SDMS od prvoga dana uspješno izvodi radove u Republici Hrvatskoj i SR Njemačkoj. Poduzeće zapošljava preko 100 radnika građevinske-obrtničke struke. Građevinska operativa raspolaže stručnim ekipama bravara, fasadera, limara, soboslikara, suhomontera, tesara, zidara i lakirera.

Zbog svoje prepoznate kvalitete izvedenih radova, SDMS se iz godine u godinu širi na teritoriju Republike Hrvatske kao i na području SR Njemačke, što rezultira stalnim zapošljavanjem novih stručnih radnika.

Djelatnici SDMS-a kontinuirano se usavršavaju i uče radu na najnovijim građevinskim sustavima, alatima i materijalima. Tehnička je opremljenost na vrlo visokoj razini i neprestano se poboljšava i prilagođava potrebama modernog poslovanja s ciljem što bolje kvalitete rada u što optimalnijem vremenu.

Kvaliteta i certifikati

Certifikati kvalitete izvedbe

Europska organizacija za kvalitetu uz potporu Međunarodne organizacije za normizaciju (ISO) uvodi osnove sustava za kvalitetu koje bi bile prepoznatljive i izvan Europe kako bi se poduzeća mogla međusobno uspoređivati. Norma ISO 9000 stupila je na snagu 1987. godine i od tada se certifikati dodjeljuju onim poduzećima koja ispune određene uvjete. Certifikate dodjeljuju ovlaštene certifikacijske kuće. Društvo SDMS ulaže u vlastiti program certificiranja i kontrole kvalitete.