Kontaktirajte nas na broj telefona +385 1 37 00 707

Projekti
Visok nivo usluge, profesionalan i odgovoran pristup svakom klijentu kao i jasna vizija temelji su na kojima smo izgradili našu tvrtku.

Ponosni smo na naše projekte

Hotel Amarin, 2016. god

Obiteljski hotel Amarin je smješten na sjeverozapadnoj strani Rovinja svega nekoliko metara od mora. Raspolaže s 280 smještajnih jedinica s pogledom na more i starogradsku jezgru Rovinja u koje se može smjestiti gotovo 1000 gostiju. Hotel ukupne vrijednosti od 300 milijuna kuna, najveća je investicija 2016. godine u istarskom turizmu, ali i ulaganje kojim su Adris i Maistra iznova potvrdili svoju privrženost razvoju vrhunskog turizma i jačanju ugleda Rovinja kao destinacije.

Na izgradnji objekta smo sudjelovali sa soboslikarskim i suhomonterskim radovima. Izveli smo najveći postotak gipskartonskih radova te više od polovice specijalnih stropova na hotelu. Naši radnici su sobama dali formu i završni izgled omogućivši gostima time ugodan ambijent tokom boravka.\r\n\r\nGipskartonske zidove, stropove i obloge smo izvodili u Knaufovim sustavima. Formom vrlo složeno stubište smo obložili StoSilent akustičnim stropnim sustavom i time estetski podigli prostor i poboljšali njegova zvučna svojstva. U wellnessu i Kids Clubu je ugrađen AMF Heradesign, vrsta akustičnog sistema sa heraklitnim pločama pri čemu smo izveli složene oblike. U lobbyju je izveden specijalni kasetirani strop AMF Mondena sa perforiranim pločama u zrcalno-reflektirajućoj boji. Strop je izveden u prostorima nepravilnog oblika pri čemu su djelatnici SDMS-a pokazali svu svoju vještinu i znanje.

Pogledaj prethodni