Kontaktirajte nas na broj telefona +385 1 37 00 707

Projekti
Visok nivo usluge, profesionalan i odgovoran pristup svakom klijentu kao i jasna vizija temelji su na kojima smo izgradili našu tvrtku.

Ponosni smo na naše projekte

Restoran Noel, 2016. god

U Zagrebu, na već poznatoj gastro adresi, u Ulici popa Dukljanina, otvario se vrhunski restoran Noel koji zagrebačkoj gastro sceni donosi autentičan ‘fine dining’. Restoran je podijeljen u lounge dio s barom koji je idealno mjesto za uživanje u jednom od brojnih pića ili savršena uvertira u gastronomski doživljaj u restoranskom djelu Noela.

Dio restorana rezerviran za ručak i večeru pruža četrdeset sjedećih mjesta kako bi se osoblje Noela svakom gostu maksimalno posvetilo. U prostoru se već i prije nalazio restoran čiju opremu, stropove, obloge i pregrade smo kompletno demontirali. Izveli smo novi gipskartonski strop sa 60 metara niša za indirektnu rasvjetu u koji smo dodatno ugradili kamenu vunu za zvučnu barijeru prema stambenim prostorima iznad. U kompletnom restoranu smo restaurirali postojeću stolariju. To je uključivalo svu vanjsku i unutarnju stolariju, namještaj i drvene obloge u interijeru. U vjetrobranu smo izveli epoxy pod, a na mjestu Chef”s table-a smo napravili podest sa oblogom od tepisona. U sanitarijama smo promjenili postojeće instalacije i opremu te na novo napravili spuštene stropove.

Pogledaj sljedeći