O nama

Vaše jedino rješenje ako tražite kvalitetnog partnera u kojeg se možete u potpunosti pouzdati od početka do kraja provedbe zahtjevnih zadataka kompletne izgradnje i adaptacije.

Što je SDMS?

SDMS je obitelj. Kao obiteljska firma počeli smo graditi našu priču 2007. godine u Zagrebu u želji da ponudimo cjelokupnu profesionalnu uslugu s najvišom razinom kvalitete kakvu i danas pružamo našim vjernim klijentima koji na taj način i postaju dio naše obitelji.

Ne zaustavljamo se samo na kompletnim projektima koje provodimo u Hrvatskoj, već imamo i bogato međunarodno iskustvo izvedbe završnih radova u Njemačkoj, a znanja koja smo tijekom svih godina predano prikupljali, danas ulažemo u svaki novi projekt. Također, posebno smo strastveni oko vlastitih investicijskih projekata i izgradnje nekretnina za prodaju, kojima pomičemo granice modernog, jedinstvenog i vrhunskog.

Tko smo zapravo mi?

Svaki naš zaposlenik dio je naše obitelji. Održavanje kvalitetnih odnosa i ulaganje u napredak naših zaposlenika, u SDMS-u je na prvom mjestu. Više od stotinu stručnih ekipa bravara, fasadera, limara, soboslikara suhomontera, tesara, zidara i lakera dio su SDMS obitelji koja kontinuirano raste, onako kako raste naše domaće i međunarodno poslovanje. Naši zaposlenici redovito se educiraju o najnovijim trendovima u svojim područjima, što uz vrhunsku tehničku opremljenost i bogato iskustvo rada, vama osigurava najvišu kvalitetu i najuspješnije rezultate.

Garancija kvalitete

Kvaliteta naše usluge od iznimne nam je važnosti. Mnogobrojni certifikati kvalitete izvedbe dokaz su naših uspješnih projekata. Kako odabrati najboljeg partnera za radove koji su vam potrebni? Upravo norma ISO 9000, već više od 30 godina garantira kvalitetu diljem Europe kako biste vi sa sigurnošću donijeli najbolju odluku pri odabiru. Ponosni smo nositelji nekolicine tih certifikata, a također samostalno ulažemo u vlastiti program certificiranja i kontrole kvalitete.

Garancija završetka radova u najkraćem mogućem roku

Kakav god zahtjev imate oko vašeg prostora, bilo da se radi o kompletnoj izgradnji, adaptaciji ili nečem drugome, SDMS ga ostvaruje uz najvišu razinu profesionalnosti, najmodernija rješenja i najkvalitetniju uslugu na tržištu. Bez obzira na razmjer ili kompleksnost projekta, jamčimo vam završetak radova u minimalnom vremenskom roku.

Zar to nije jamstvo kojeg mnogi olako spominju, a često znači razočaranje za klijenta? SDMS upravo zato se razlikuje od ostalih. Uz godine prikupljenog znanja i iskustva, vrhunsku tehničku opremljenost i personalizirani profesionalni pristup, svi radovi bit će zaista završeni u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Našem odgovornom i profesionalnom pristupu svakom projektu kojeg uspješno završavamo od početka do kraja i u najkraćem mogućem roku, svjedoče naši brojni zadovoljni klijenti čije smo prostore zajedno učinili zaista posebnima.

Pridružite im se i vi

O nama

SDMS je vaše jedino rješenje ako tražite kvalitetnog partnera u kojeg se možete u potpunosti pouzdati od početka do kraja provedbe kompletnih izgradnja i adaptacija.

Usluge

Za vas radimo kompletnu izgradnju vaših objekata u Hrvatskoj, pročitajte sve o potrebnim uslugama koje vam nudimo na jednom mjestu.