Usluge

Jednostavno – za vas radimo kompletnu izgradnju vaših objekata u Hrvatskoj, nudimo vam sve potrebne usluge na jednom mjestu i svaki projekt uspješno realiziramo od početka do kraja.

SDMS ime je za kvalitetu i brzinu završnih radova u Hrvatskoj, a posebno u Njemačkoj.

Kvaliteta naših uspjeha rada u interijeru, kao i eksterijeru, samo je jedan od razloga za našu reputaciju kao vjernog i profesionalnog partnera. Unatoč tome što smo stalno traženi, svakom projektu, pristupamo s jednakom pažnjom, predanošću i entuzijazmom!

Javite nam se

SDMS je uz vas na svakom koraku kompletne izgradnje i opremanja svih vrsta objekata.

Od početka do kraja - tu smo za vas jer „ključ u ruke“ za nas doista znači ključ u vaše ruke. Okupljamo najbolje suradnike i tako vaš projekt uspješno izvodimo od temelja do krova. Certificirani materijali i provjereno najviša kvaliteta opreme na domaćem i stranom tržištu ono je što SDMS razlikuje od ostalih. Krenimo u zajedničku priču gradnje i opreme vaših:

  • Stambenih i poslovnih objekata
  • Skladišno-proizvodnih objekata
  • Turističkih i javnih objekata

Najmodernija rješenja i najkvalitetnija usluga na tržištu

Kakav god zahtjev imate oko vašeg prostora, bilo da se radi o kompletnoj izgradnji, adaptaciji ili nečem drugome, SDMS ga ostvaruje uz najvišu razinu profesionalnosti, najmodernija rješenja i najkvalitetniju uslugu na tržištu. Bez obzira na razmjer ili kompleksnost projekta, jamčimo vam završetak radova u minimalnom vremenskom roku.

Zar to nije jamstvo kojeg mnogi olako spominju, a često znači razočaranje za klijenta? SDMS upravo zato se razlikuje od ostalih. Uz godine prikupljenog znanja i iskustva, vrhunsku tehničku opremljenost i personalizirani profesionalni pristup, svi radovi bit će zaista završeni u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Koristimo certificirane materijale

Osim što štedimo vaše dragocjeno vrijeme, osiguravamo vam potpunu sigurnost budućnosti koju ćete provesti u vašem novom prostoru. Certificirani materijali koje koristimo, osim što su ekološki prihvatljivi, ne štete vašem zdravlju, a možete ih birati od najboljih domaćih do međunarodnih proizvođača.

Našem odgovornom i profesionalnom pristupu svakom projektu kojeg uspješno završavamo od početka do kraja i u najkraćem mogućem roku, svjedoče naši brojni zadovoljni klijenti čije smo prostore zajedno učinili zaista posebnima.

Pridružite im se i vi

O nama

SDMS je vaše jedino rješenje ako tražite kvalitetnog partnera u kojeg se možete u potpunosti pouzdati od početka do kraja provedbe kompletnih izgradnja i adaptacija.

Usluge

Za vas radimo kompletnu izgradnju vaših objekata u Hrvatskoj, pročitajte sve o potrebnim uslugama koje vam nudimo na jednom mjestu.